Mats Beem investeert in CF•O

 In CF•O – Het laatste nieuws

 

Mats Beem, senior vice president bij Philips HealthTech investeert in CF•O. Daarnaast adviseert Mats CF•O regelmatig over de strategie en de bedrijfsvoering. De investering verloopt deels via de obligatie emissie die CF•O recentelijk heeft gedaan. We zijn hier erg blij mee. Het is een stevige bemoediging op ons ambitieuze pad om innoverende technologieën te laten werken ten behoeve van mensen en dan nog wel in de sector van onze primaire behoeften, voedsel.

We gaan meer de openbare publiciteit zoeken, we zijn er klaar voor. We willen het gesprek aangaan, lokaal, regionaal en landelijk. We beginnen lokaal. In Mei gaan we een persmoment inrichten op Hortus Populus, de Bodegraafse volkstuin en tevens onze partner in de ontwikkeling van het kennissysteem. Onder andere gaan we daar ook de ceremoniële overdracht doen van de obligaties aan Mats.

Meer informatie en een uitnodiging om hierbij te zijn volgt.

 

Team CF•O

converteerbare obligatie CommunityFarming.Online