Help mee in Hortus Populus

 In CF•O – Het laatste nieuws, Hortus Populus

Hortus Populus, de oogst- en pluktuin in Bodegraven, kan nog wel wat handjes en hoofden gebruiken. Niet alleen om te tuinieren, maar ook om te sjouwen, te bouwen aan een onderkomen, bordjes te maken zodat we de wilde planten om ons heen leren kennen, cursussen organiseren, koffie schenken, vlinders tellen. Allemaal activiteiten die ervoor zorgen dat de tuin een gemeenschappelijke, multifunctionele plek is waar iedereen zich prettig voelt.

Deel mee in de oogst

Als vrijwilliger krijg je een strippenkaart om mee te delen in de oogst en kun je ook een eigen tuintje inrichten. Op het jaarlijkse feest ben je natuurlijk ook van harte welkom. Op de tuin zijn ook vrijwilligers actief vanwege een reïntegratietraject of dagbesteding. Informeer naar de mogelijkheden!

Interesse? Stuur een e-mail >